Is een Apple Watch goed voor een Kind?

Alles over Apple Watch voor een kind – Beste suggesties

Apple Watches zijn de beste smartwatches die op de markt verkrijgbaar zijn. Dragers van de Apple Watch kunnen bellen, naar muziek luisteren, hun trainingen volgen, apps gebruiken en nog veel meer. Eerst bespreken we of Apple Watches voor kinderen een goed idee is. Is de Apple Watch de juiste keuze als het gaat om het kiezen van een smartwatch voor uw kinderen? Zelfs eerdere varianten van de Apple Watch kosten veel geld. We verwachten nooit dat je eropuit gaat om je kind een Apple Watch 7 te geven wanneer deze later dit jaar wordt gelanceerd. Voordat je er een voor je kind kiest, moet je over een paar factoren nadenken.

Apple Watch Series 7 kopen

APPLE

Apple Watch 7

Blauw | Wit | Grijs | Groen | Rood  


Bij bol.com

Het is essentieel om na te denken over de vraag of het geschikt is voor de leeftijd en kosteneffectief is. Doe je research en onderzoek alternatieve opties die veel betaalbaarder zijn.

Is een Apple Watch goed voor een kind?

Is er een Apple Watch voor kinderen? Het is in ieder geval een gegeven dat ouders dol zijn op de Apple Watch en er een willen voor hun kinderen. Het helpt de ouders bij het tracken van hun kinderen en houdt ze betrokken en actief door middel van verschillende smartwatch-functies.

Met de talloze functies zullen sommigen misschien nog steeds denken: “Wat heeft mijn kind eraan?” Het is een chique horloge is met een behoorlijke hoge prijs. Maar er zijn nogal wat voordelen van een Apple Watch die kinderen goed kunnen gebruiken. Dus ja! Het is geschikt voor je kind.

Gezondheidsvoordelen: een van de essentiële kenmerken van de Apple Watch, voor zowel volwassenen als kinderen, is dat het je kan helpen gezond te blijven. De meeste jongeren brengen tegenwoordig buitensporig veel tijd achter hun computer door. Daarom kunnen ze onmogelijk een actieve levensstijl hebben. Daar kun je verandering in brengen door een kind te voorzien van een gezondheidsgericht smart device. Als gevolg hiervan is de Apple Watch voor kinderen een van de meest uitstekende oplossingen voor ouders om hun kinderen aan te sporen actiever te zijn.

Veiligheid: Veel ouders kopen een smartwatch voor hun kinderen om ze in de gaten te houden wanneer ze niet in zicht zijn. Je kunt de GPS-tracker activeren via je Apple Family Sharing-account en je weet altijd de locatie van je kind. SOS Alert is ook beschikbaar op de Apple Watch. Wanneer je kind een knop aan de zijkant van het apparaat ingedrukt houdt, stuurt het horloge een alarm naar de hulpdiensten in je land met hun locatie. Dit is natuurlijk een verantwoordelijkheid, want het is maar al te eenvoudig om per ongeluk op de knop te drukken. Het is een geweldige functie als je kind een noodgeval heeft.

Communicatie: met de Apple Watch kun je met je kind communiceren, zelfs als je er niet bent. Iedereen weet hoe moeilijk het voor kinderen kan zijn om hun telefoon bij te houden omdat ze van nature afgeleid zijn. Een apparaatje dat aan je pols wordt vastgemaakt, is daarentegen onmogelijk kwijt te raken en dus veiliger. Er is geen excuus voor je kind om nog een telefoontje van je te missen nu ze een Apple Watch hebben.

LTE-dekking: hoewel het nog steeds is verbonden met de iPhone, kan de Apple Watch onafhankelijk functioneren via Wi-Fi of LTE. En hoewel het op dit moment niet ideaal is (batterij raakt snel leeg), verbetert Apple voortdurend de LTE-dekking. Het suggereert dat een LTE Apple Watch for Kids ze misschien binnenkort de hele dag kan volhouden (zodat je nooit het risico loopt het contact te verliezen).

Ouderlijk toezicht: Uiteraard heb je hetzelfde niveau van controle over de dingen waar je kind toegang toe heeft als aan de telefoon. Het ouderlijk toezicht van de Apple Watch weerspiegelt dat op hun iPhones, zodat jij je kinderen kunt beschermen tegen ongewenst contact en ongepaste inhoud.

Wat is de juiste leeftijd voor een kind om een Apple Watch te krijgen?

Er is geen bepaalde leeftijd of leeftijdsgroep die perfect is voor je kind om een Apple Watch te kopen. Waar het om gaat is dat ze verantwoordelijk genoeg zijn om een horloge te gebruiken dat in de eerste plaats duur is en ten tweede eigenschappen heeft waar niet mee gespeeld mag worden. Je kind is misschien 11 of 12 en verantwoordelijk genoeg om het oprecht te gebruiken of een tiener zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Er moet voorzichtig mee worden omgegaan, zodat ze het niet kwijtraken of gestolen worden.

Kan een kind een Apple Watch hebben zonder een iPhone?

Als je geen iPhone hebt, kun je Apple Watch instellen en beheren voor iemand die er geen heeft. Hiervoor moet je de gezinsorganisator of ouder/voogd van de Family Sharing-groep zijn.

Om instellingen aan te passen en de firmware bij te werken, moet de iPhone die je hebt gebruikt om de Apple Watch te koppelen en in te stellen zich binnen het normale Bluetooth-bereik bevinden (ongeveer 10 meter). Daarnaast moet Apple Watch zijn ingesteld voor iemand die lid is van je Family Sharing-groep en een Apple Watch SE of Apple Watch Series 4 of hoger heeft die geschikt is voor mobiele apparaten. Het horloge van je gezinslid hoeft niet verbonden te zijn met hetzelfde mobiele netwerk als de iPhone die je gebruikt om het te beheren.

Conclusie

Als je een Apple Watch voor je kind wilt kopen, raden we je aan te wachten op de kinderversie, die binnenkort uitkomt.

Als een Apple Watch in de tussentijd buiten je prijsklasse valt voor een kind onder de 12 jaar, raden we je aan andere smartwatches te zoeken die GPS hebben en uitstekende trackers zijn. Verschillende betaalbare smartwatches zullen het werk voor je doen (natuurlijk niet zo veel als de Apple Watch).

Als je op zoek bent naar een tiener of ouder kind, kan de Apple Watch een goede keuze zijn, maar je moet er wel van tevoren met hen over praten. Bespreek de verantwoordelijkheid die zo’n aankoop met zich meebrengt, en hoe ze het vinden om gevolgd te worden.

Analyseer onderstaande suggesties om je te helpen betere alternatieven te vinden.

Plaats een reactie